keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Lähijakson suunnittelu pulkassa

Nyt sitten tuli tuo ekan lähijakson valmistelu viimein valmiiksi. On se kyllä kumma että vaikka aikaa varaisi kuinka, niin aina viimeisenä iltana säädetään. Nyt se kyllä johtui myös siitä, että muutin montaa systeemiä aikaisempiin vastaaviin koulutuksiin verrattuna. Aamulla sitten Kuopiossa nähdään, onko sitä oltu lainkaan tajuissaan ;-)

Kurssilaiset lähtevät ainakin ennakkokyselyn perusteella kurssille varsin erilaisista lähtökohdista ja aiemmista kokemuksista. Myös valinnan varaa kurssilaisille on melko paljon "standardirepäisyyn" verrattuna. Tämä saattaa aiheuttaa Anulle ja minulle harmaita hiuksia jatkossa lähipäivien suunnittelussa, mutta sehän on meidän homma joten ei valiteta.

Unohdinpa vielä muuten yhden pikapalautteen tekemisen. Onneksi tuo Oppimapin uusi lomakesysteemi toimii kuin junan vessa ja palautekyselyn pyöräyttää hetkessä. Täytyypä tehdä se vielä.

Mielenkiintoista nähdä miten kurssilaiset saavat kiinni ekasta isommasta ryhmätyöstä. En ole juuri tuota versiota aiheesta aiemmin kokeillut. No se tiedetään siinä vaiheessa kun joku kurssilaisista lukee tätä...

Ei muuta kuin huomiseen :)

Jarkko

Ennakkotehtävä tehtynä - huomenna tavataan!

Koulutuksen ytimen Jarkko on rakentanut Oppimappi-ympäristöön Kuopion koulutuspalvelukeskuksen Oppimappiin. Sinne kootaan mm. koulutuksen tehtävät ja materiaalit. Samalla tulee Oppimappi oppimisympäristönä tutuksi.

Ennakkotehtävästä saimme lisävinkkiä koulutuksen sisältöihin, mutta lopullinen räätälöinti tapahtuu koulutuksen kuluessa. Viidessä lähipäivässä ei millään ehditä kaikkea mielenkiintoista käsitellä, mutta uskon vakaasti, että saamme itse kukin lisättyä tvt-taitojamme. Yhteisen tukimateriaalin tuottaminen tukihenkilönä toimimisen tueksi on yksi iso tavoite!