tiistai 23. lokakuuta 2007

Syysloma ohi!

Sangen harmaahan tuo syyslomaviikkomme oli, ainakin alussa, mutta toi silti taas uutta virtaa syksyn työkiireisiin. Sain digikuvista teetettyä printtejä, ja olin oikein tyytyväinen Ifolorin palveluun sikäli, että sieltä tulleissa kuvissa kuvan takaa löytyi tiedoston nimi.

Etätehtävänä ollut Moodleen tutustuminen on lähtenyt pikkaisen hitaasti käyntiin - yli kymmenen on sinne jo löytänyt, mutta vain muutama jättänyt oman jälkensä eli viestin "Arvioi tämä opetuskokonaisuus" -foorumille. Mutta aikaahan on vielä reilusti (n 2 vk) seuraavaan lähitapaamiseen, joten no panic, hyvin ehtii vielä mukaan.

Tällä välin Voicethread -ääni/kuvatarinapalvelu on uudistanut palvelunsa ulkoasua entistä selkeämmäksi, tosin olemassa oleviin juttuihin se sitten aiheutti ääkkösten ja kuvienkin katoamista... Jaiku yllätti aloittamalla yhteistyön Googlen kanssa, joka tarkoittaa sitä, että toistaiseksi Jaikuun ei pääse ilman kutsua rekisteröitymään. Kullakin vanhalla jaikuilijalla on 10 kutsua käytössään. Facebookin saloihin yritin päästä syyslomalla kiinni, mutta ei se vieläkään minua oikein sytytä - siellä on liikaa sälää, tai sitten olen vain liian työorientoitunut :)